9:00 - 12:00

Program: Luni - Vineri

0265-261 652

Telefon contact

Facebook

Search
 

Legal

2018

Condiții Legale utilizare Website

Politica de confidentialitate

1. INTRODUCERE

Acest site este administrat de catre ASOCIATIA PROFESIONALA COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES

ASOCIATIA PROFESIONALA COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES recunoaste si respecta dreptul persoanelor la confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Site-ul www.ccj-mures.ro  este in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si nu in ultimul rand cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (‘’GDPR’’).

Prezenta politica de confidentialiate descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la  utilizatorul site-ului www.ccj-mures.ro  si modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de noi.

2. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM DESPRE DUMNEAVOASTRA

  • • Colectarea datelor este limitata, la informatiile necesare scopului prezentului site
  • • Datele personale sunt colectate in functie de metoda prin care doriti sa ne contactati: direct prin ‘’FORMULAR DE CONTACT’’, adresa de e-mail, telefon. De asemenea colectam datele dumneavoastra indirect, prin Google Analytics.
  • • Toate datele personale sunt confidentiale si nu sunt distribuite catre terti.
  • • Persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor personale.
  • • Pentru a da curs oricaror solicitări din partea dumneavoastra, vom folosi datele personale precum: nume si prenume, adresa de e-mail sau numarul de telefon, etc..
  • • Detalii de utilizare si adrese IP – putem colecta informatii statistice cu privire la echipamentele, actiunile si tiparele de navigare ale utilizatorului pe site-ul nostru. Aceste informatii deriva din navigarea dumneavoastra pe site. Informatiile pot include: trafic date privind jurnalele si alte date de comunicare; informatii cu privire la computerul dumneavoastra si conexiunea de internet (inclusiv adresa de IP); sistemul de operare si tipul de browser.
  • • Cookie-uri – utilizarea cookie-urilor ne ajuta sa oferim un serviciu mai bun utilizatorilor site-ului si care ne permite estimam dimensiunea si tiparele de utilizare. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descărcând și instalând Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Acest program comunică cu Google Analytics JavaScript (ga.js) și indică faptul că informațiile referitoare la vizitarea site-ului nu trebuie să fie trimise către Google Analytics. Daca selectati aceasta setare este posibil ca site-ul sa nu mai functioneze corespunzator.

3. UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizam informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra sau pe care ni le furnizati dumneavoastra, inclusiv informatii cu caracter personal:

– in scopul in care au fost colectate sau furnizate si anume pentru a da curs solicitarilor dumneavoatra de ex: informatii solicitate de dumneavoastra cu privire la examenul de definitivat, pentru a va tine la curent telefonic sau prin e-mail cu privire la cursurile desfasurate  sau pentru a va raspunde la orice intrebari legate de profesia de Consilier juridic, etc.)

– securitatea si imbunatatire site-ului www.ccj-mures.ro 

Accesul la datele personale, este strict limitat personalului ASOCIATIA PROFESIONALA COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES.

4. DURATA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

– Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara pentru scopurile indicate la sectiunea’’UTILIZAREA INFORMATIILOR’’

– Vom stoca informatiile atat timp cat ni se cere prin lege, iar daca nu exista nici o cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

5. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale nu vor fi divulgate tertelor persoane, cu exceptia situatilor cand divulgarea este necesara pentru a putea oferi informatiile solicitate de catre utilizator.

De asemenea vom divulga informatii personale in situatile cerute de lege, de exemplu in cadrul unui proces legal, investigarea fraudelor, etc. sau ori de cate ori consideram ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile.

6. SECURITATEA PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ASOCIATIA PROFESIONALA COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva divulgarii si accesului neautorizat si impotriva oricaror forme de procesare ilegala. Daca aveti intrebari legate de protectia datelor Dvs. va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail colegiumures@yahoo.com.

7. ACCESUL SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

Utilizatorii au dreptul de a solicita in orice moment accesul  la restrictionarea si stergerea datelor colectate de catre noi. In aceste sens recomandam utilizatorilor care doresc stergerea datelor personale sa ne contacteze  la adresa de e-mail colegiumures@yahoo.com.

8. E-MAILURI DE MARKETING

ASOCIATIA PROFESIONALA COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES nu trimite utilizatorilor site-ului e-mail-uri de marketing.

9. PLANGERI

Toti utilizatorii au dreptul sa adreseze plangeri cu privire la prelucrarea datelor personale. Toate nelamuririle si plangerile vor fi prelucrate in timp util. Plangerile pot fi trimise la adresa de e-mail colegiumures@yahoo.com.

10. MODIFICARI ALE PREZENTEI POLITICI

Prezenta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarilor legislative relevante. Astel incurajam utilizatori site-ului sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu posibilele modificari.

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul  www.ccj-mures.ro este proprietatea Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.ccj-mures.ro numit generic in continuare si ‘’site-ul’’.

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. 

1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului www.ccj-mures.ro   sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Prin termenul ‘’utilizator’’ se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site.

Www.ccj-mures.ro  este un site de prezentare iar accesul pe el se face in mod gratuit. 

Pentru a obtine acces la site, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul site-ului este de furniza utilizatorilor informatii ce tin de profesia de Consilier juridic

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului NU poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris a Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures.

Pe site aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures si partenerilor.

Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de informatiile prezentate pe site are dreptul sa contacteze Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures prin ‘’FORMULAR DE CONTACT’’, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site.

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site

– incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului.

– folosirea adresei de e-mail publicata prin intermediul site-ului pentru distribuirea ei pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unei informatii cu privire la profesia de Consilier juridic sau orice alte informatii din cele prezentate pe site.

Informatiile prezentate pe site-ul www.ccj-mures.ro nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru informatii detaliate cu privire la profesia de Consilier juridic aveti posibilitatea sa folositi datele de contact de la pagina de CONTACT a site-ului. In ce priveste link-urile prezente pe site, dorim sa informam utilizatorii de faptul ca nu ne asumam raspunderea pentru relevanta informatiilor prevazute pe site-urile ce pot fi accesate prin link.

CONFIDENȚIALITATE 

Site-ul www.ccj-mures.ro sunt in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.ccj-mures.roeste proprietatea Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ulwww.ccj-mures.ronumit generic in continuare si ‘’site-ul’’.

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului www.ccj-mures.rosunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Prin termenul ‘’utilizator’’ se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site.

Www.ccj-mures.roeste un site de prezentare iar accesul pe el se face in mod gratuit.

Pentru a obtine acces la site, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul site-ului este de furniza utilizatorilor informatii ce tin de profesia de Consilier juridic

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului NU poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris a Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures.

Pe site aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures si partenerilor.

Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de informatiile prezentate pe site are dreptul sa contacteze Asociatiei Profesionale Colegiul Consilierilor Juridici Mures prin ‘’FORMULAR DE CONTACT’’, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site.

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site

– incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului.

– folosirea adresei de e-mail publicata prin intermediul site-ului pentru distribuirea ei pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unei informatii cu privire la profesia de Consilier juridic sau orice alte informatii din cele prezentate pe site.

Informatiile prezentate pe site-ul www.ccj-mures.ronu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru informatii detaliate cu privire la profesia de Consilier juridic aveti posibilitatea sa folositi datele de contact de la pagina de CONTACT a site-ului. In ce priveste link-urile prezente pe site, dorim sa informam utilizatorii de faptul ca nu ne asumam raspunderea pentru relevanta informatiilor prevazute pe site-urile ce pot fi accesate prin link.

CONFIDENȚIALITATE

Site-ulwww.ccj-mures.rosuntin conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Cookie-urile

1. CE SUNT COOKIE-URILE?

Pentru a asigura o mai buna experienta utilizatorilor site-ului, folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, care utilizeaza‘’cookie-uri’’. Acest modul cookie este un fisier de mici dimensiuni, care este descarcat in memoria unui calculator sau al altui echipament folosit pentru navigare online, atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web. 

2. PENTRU CE SE UTILIZEAZA COOKIE-URILE?

Cookie-urile transmit informatii legate de modul in care utilizati site-ul, informatii standard referitoare la adresa dvs. de IP, Google eliminand ultimul octet al adresei. Aceste informatii sunt stocate de Google pe servere din Statele Unite ale Americii. Ip-ul Dvs. nu va fi asociat cu alte informatii detinute de Google. Cookie-urile inregistreaza de asemenea daca ati fost sau nu, de acord cu utilizarea lor pe acest site, pentru a nu vi se adresa aceeasi intrebare de fiecare data cand vizitati site-ul.

Cookie-urile nu pot căuta informații în calculatorul utilizatorului, însă ele stochează informații de natură personală. Aceste informații nu sunt generate de către cookie-uri, ci de către utilizator, în momentul în care acesta completează FORMULARUL DE CONTACT  de pe site. Deși, de regulă, informațiile sensibile sunt protejate pentru a nu putea fi accesate de persoane neautorizate, este însă posibil ca astfel de persoane să intercepteze informațiile transmise între browser și site-ul web. Chiar dacă sunt destul de rare, astfel de situații pot apărea atunci când browserul se conectează la server utilizând o rețea necriptată, cum ar fi un canal WiFi nesecurizat.

Conform conditiilor de utilizare ale serviciului Google Analytics, Google utilizeaza informatiile colectate pentru a intocmi rapoarte pentru COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES cu privire la activitatea Dvs. in calitate de utilizator, pe site. 

COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI MURES nu va utiliza si nu va permite nici unui tert sa utilizeze acest instrument de analiza statistica pentru a urmarii sau colecta orice informatii cu caracter personal cu privire la vizitatorii acestui site. Exista posibilitatea ca informatiile colectate de Google Analytics, sa fie transferate de catre Google catre o terta, daca legislatia impune acest lucru sau daca terta prelucreaza informatiile in numele Google.

3. CUM SUNT REGLEMENTATE COOKIE-URILE?

Utilizarea cookie-urilor cat si obligatiile furnizorilor  sunt reglementate atat de legislatia din Romania cat si de legislatia Uniunii Europene prin:

– Directiva 202/58/CE privind prelucrarea datelorpersonale si protejarea confidentialitatii in sectorul comunicatiilor electronice, modificata prin directiva 2009/136/CE care prevede:

Art.5 – (3) Statele membre se asigură că stocarea de informaţii sau dobândirea accesului la informaţiile deja stocate în echipamentul terminal al unui abonat sau utilizator este permisă doar cu condiţia ca abonatul sau utilizatorul în cauză să își fi dat acordul, după ce a primit informaţii clare și complete, în conformitate cu Directiva 95/46/CE, inter alia, cu privire la scopurile prelucrării. Aceasta nu împiedică stocarea sau accesul tehnic cu unicul scop de a efectua transmisia comunicării printr-o reţea de comunicaţii electronice sau în cazul în care acest lucru este strict necesar în vederea furnizării de către furnizor a unui serviciu al societăţii informaţionale cerut în mod expres de către abonat sau utilizator.”

 Aceste prevederi au fost transpuse in legislatia nationala prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare.

4. PUTETI REFUZA UTILIZAREA COOKIE-URILOR!

Daca nu sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor, aveti posibilitatea sa descarcati si sa instalati Google Analytics Opt-out Browser Add-on, un program ce comunica cu Google Analytics JavaScript si indica faptul ca toate informatiile referitoare utilizarea site-ului nu trebuie sa fie trimise catre Google Analytics.

De asemenea puteti controla cookie-urile care sunt deja pe calculatorul/dispozitivul dvs. si puteti configura browserele sa impiedice plasarea lor.

5. MANAGEMENTUL COOKIE-URILOT PRIN INTERMEDIUL SETARILOR BROWSERULUI

Marea majoritate a browserelor va permit gestionarea cookie-urilor dupa cum urmeaza:

– aveti posibilitatea sa vizualizati cookie-urile si sa le stergeti in mod individual

– puteti bloca : cookie-urile ale unor terte parti; ale anumitor site-uri; setarea tuturor cookie-urilor (in aceste cazuri este posibil ca site-ul nostru sa nu functioneze in mod adecvat)

– puteti sterge toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul (in acest caz eventualele preferinte se vor pierde).

Din motivele mai sus mentionate va recomandam sa nu blocati complet cookie-urile.

6. GESTIONAREA, DEZACTIVAREA SI STERGEREA COOKIE-URILOR

BROWSERE PENTRU CALCULATOR:

Microsoft Internet Explorer 6/7/8 (sistem de operare Windows XP/Vista):
• selectează Instrumente din bara principală, apoi Opţiuni Internet
• fă click pe Confidenţialitate
• alege setările pe care le doreşti.
• fă click pe OK pentru a salva setările

Microsoft Internet Explorer 8/9 (sistem de operare Windows 7):
• fă click pe pictograma Setări(dreapta sus)
• fă click pe Opţiuni Internet
• click pe Confidenţialitate şi apoi alege opţiunile
• click pe Aplicare şi apoi pe OK pentru salvarea preferinţelor

Google Chrome:
• fă click pe pictograma cheie şi selectează Opţiuni din listă
• click pe tabul ”Setari avansate”
• fă click pe Setări privind conținutul din secțiunea Confidențialitate.
• alege setările pe care le doreşti
• click pe X pentru a închide

Safari:
• alege Preferinţe
• fă click pe panoul de confidentialitate
• alege setările pe care le doreşti
• click pe X pentru a închide

Mozilla Firefox
• selectează Instrumente din bara principala, apoi Opţiuni
• click pe tabul Confidenţialitate
• alege setările pe care le doreşti
• click pe OK pentru a închide

BROWSERE PENTRU TELEFONUL MOBIL:

Sistem de operare iOS:
• din ecranul de pornire, selectează Setări
• alege Safari
• dă click pe Accept Cookies
• alege setările preferate

Sistem de operare Android:
• porneşte browserul
• selectează Meniu
• alege opţiunea Mai mult, apoi Setări
• bifează sau debifează Accept cookie-uri,în funcţie de preferinţe

Sistem de operare Windows Phone
• din ecranul de start, fă click pe săgeata din dreapta a telefonului
• derulează în jos până la Setări
• treceti peste și selectează Internet Explorer
• bifează sau debifează Accept cookie-uri, în funcţie de preferinţe

error: Content is protected !!